Στη Γαβαλού Μακρυνείας το καλοκαίρι καλά κρατεί αφού τρίτωσε… η παρουσία της στο Top-8 με τις υψηλότερες θερμοκρασίες!
Σύνταξη Άρθρου: Γ. Παπαβασιλείου, Κ. Λαγουβάρδος
Ε.Α.Α – Πεντέλη, Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2025, 17:30
Υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες σημειώθηκαν στη χώρα την Τρίτη 16/09, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να ξεπερνούν κατά τόπους στους 33-34°C.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Λίνδο με 34.8 °C.
Στον χάρτη της εικόνας που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα καθώς και οι 8 σταθμοί με τις υψηλότερες μέγιστες.

Διαβάστε επίσης: Νοσοκομείο Αγρινίου: Ρομά επιτέθηκε σε Γιατρό στα επείγοντα και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: Γαβαλού Μακρυνείας: Τρίτωσε… η παρουσία της στο Top-8 με τις υψηλότερες θερμοκρασίες!







Σχετικά Άρθρα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Παραμονή Σαρακοστής ο Αιτωλικιώτης καλλιτέχνης «κόλασε» το κοινό μέσα στη σάουνα!
Αίγιο: Συνελήφθη ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους, αγωνία για τον 15χρονο που χειρουργήθηκε
Ο Καιρός (23/02): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία