Στη Γαβρολίμνη πενθούν καθώς έφυγε από τη ζωή η 57χρονη Μαρία – Βάσω Βλάχου σύζυγος του Πατρινού τυπογράφου Βασίλη Νικολόπουλου
Η μακροχρόνια ασθένειά της την οδήγησε στην αιωνιότητα, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στις ζωές όσων την αγάπησαν.
Η Μαρία-Βάσω ήταν σύζυγος του Πατρινού τυπογράφου Βασίλη Νικολόπουλου και μητέρα των δύο γιων, του Ανδρέα και του Χρήστου.
Ήταν μια γυναίκα ιδιαίτερα κοινωνική, δυναμική και αγαπητή σε όλους. Η χαρούμενη προσωπικότητά της, η αισιοδοξία της και η ανθρωπιά της την έκαναν να ξεχωρίζει.
Η εκλιπούσα ήταν ενεργό Μέλος της Τοπικής ΚοινΒότητας και συμμετείχε σε πολλές δράσεις.
Η απώλειά της βύθισε σε θλίψη όλους όσους τη γνώριζαν, καθώς ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να στηρίξει τους συνανθρώπους της.
Η κηδεία της τελέστηκε την Πρωτοχρονιά στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Χανίων Γαβρολίμνης, στην Αιτωλοακαρνανία.
Διαβάστε επίσης: Β. Νταραντούμης: «Ήρωες οι εργαζόμενοι»
Σχετικά Άρθρα
Απόκριες 2025 στο Αγρίνιο: Τα «πεζοδρομοπατήματα» επέστρεψαν στο κέντρο της πόλης!
15χρονος στο Αγρίνιο συνελήφθη για κλοπή τσάντας από φορτηγό
Μεσολόγγι – Μπάμπης Κούτσικος: Πλησιάζει η συμπληρωματική κατάθεση του Κρεοπώλη