Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις για τη Γιορτή Κάστανου που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος και η Τοπική Κοινότητα Άνω Κερασόβου την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, στο Άνω Κεράσοβο.
- Άφθονα ζεστά κάστανα και τσίπουρο, μαζί με γλυκίσματα διατέθηκαν δωρεάν σε όλους όσους παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.
Ξεχωριστό παρών έδωσαν τα Χορευτικά τμήματα του Δήμου Αγρινίου με υπέροχους παραδοσιακούς χορούς.
Παρόντες μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Γ. Βαρεμένος, ο Πρ. του Δ.Σ. Ν. Καζαντζής, οι Αντιδήμαρχοι Μ. Παπαγεωργίου, Θ. Γρίβας, Π. Μαρνέζος, Β. Φωτάκης, Κ. Ζώης, Μ. Σκορδόπουλος, οι Δ.Σ. Χριστίνα Σταρακά, Ν. Θεοδωρόπουλος, Γ. Βασιλείου, οι Πρόεδροι Ν. Σιάσος και Κ. Παππάς.
Σχετικά Άρθρα
Βόνιτσα: Ελεύθεροι και οι τρεις για τον ξυλοδαρμό ανήλικου, περιοριστικοί όροι στον έναν
Αγρίνιο – Γιώργος Δημοτάτσης: Είχε βρεθεί νεκρός στον κήπο του, την Τρίτη (08/07) το τελευταίο «αντίο»
Νίκος Κωστακόπουλος για το τρίτο Ι.Χ.: «Όλα καλά…, αλλά με τη συνείδησή του/της τι γίνεται;»