Ο Γεώργιος Καπούλας του Δημήτριου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών και στο Αγρίνιο επικρατεί απέραντη θλίψη για την απώλεια του Εκπαιδευτικού.
Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία και δεν κατάφερε να ξεπεράσει.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται λίγο νωρίτερα στην Εκκλησία και θα τη συνοδεύσουν ο αδερφός, λοιποί συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι για το τελευταίο «αντίο».
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Δίμηνη διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Οδού Προυσιωτίσσης πέριξ του Γηπέδου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Λιμενικό Σώμα: Προσάραξη δύο Ιστιοφόρων σκαφών στη Λευκάδα
Ευφροσύνη Καψάλη: Στο Καινούργιο Αγρινίου το τελευταίο «αντίο» στην ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί και ταυτοποιήθηκε μέσω DNA
Το Πανελλήνιο Σωματείο Πυροσβεστών – Δασοκομάντος πρότεινε την ίδρυση Ε.ΜΟ.Δ.Ε. στην Αιτωλοακαρνανία!