Ο Γεώργιος Καπούλας του Δημήτριου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών και στο Αγρίνιο επικρατεί απέραντη θλίψη για την απώλεια του Εκπαιδευτικού.
Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία και δεν κατάφερε να ξεπεράσει.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται λίγο νωρίτερα στην Εκκλησία και θα τη συνοδεύσουν ο αδερφός, λοιποί συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι για το τελευταίο «αντίο».
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Δίμηνη διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Οδού Προυσιωτίσσης πέριξ του Γηπέδου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Εύη Βέρρη: Κι άλλο χειρουργείο στο Τορίνο για τον Αγρινιώτη Μάριο, τα λόγια της συγκινούν
Αγρίνιο: 49χρονη έπεσε στο Πεζοδρόμιο της Χαρ. Τρικούπη, καταθέτει μήνυση εναντίον του Δήμου μετά το χειρουργείο
Πικετοφορία στο κέντρο του Αγρινίου για τη μη συμμετοχή Ελλάδας & Κύπρου στον Πόλεμο στη Μέση Ανατολή