Γιώργος Μακρής στον Antenna Star για την Κοινωνικοπολιτική Σάτιρα «1822 – Ένα Χρόνο Μετά» (Ηχητικό)

Για την Κοινωνικοπολιτική κωμωδία – σάτιρα «1822 ONE YEAR LATER – ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ», η οποία θα παρουσιαστεί στο Αγρίνιο την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η Ζωή» με τη Νάντια Μπούτα, ο εμπνευστής και δημιουργός της Γιώργος Μακρής.

Πρόκειται για μια μοναδική σπονδυλωτή κωμωδία– σάτιρα δυόμισι ωρών, με κωμικοτραγικά ευτράπελα – και απίθανους ήρωες η οποία παρουσιάζει το σήμερα μέσα από το πέρασμα της Ιστορίας της Ελληνικής Οικογένειας με όλες τις δυσκολίες, τα προβλήματα αλλά και τις χαρές της.

Μια παράσταση αληθινή και πρωτότυπη η οποία εμπλέκει τον θεατή, παραμερίζοντας κάθε προβληματισμό και προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Τα κείμενα, η σκηνοθεσία και η Μουσική Επιμέλεια είναι του Γιώργου Μακρή, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί επί σκηνής με τους Βασίλη Καμίτση, Γιάννη Παπαθανάση, Κατερίνα Στρατή και άλλους, ενώ πλαισιώνεται μουσικά με Κρητικούς, Ποντιακούς και άλλους παραδοσιακούς ήχους, και Ελληνικά Τραγούδια. Συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης.

Ο δημιουργός της παράστασης Γιώργος Μακρής μίλησε στον Antenna Star 103.5 για το ξεκίνημα της καριέρας του, για όλα αυτά που τον ενέπνευσαν στη δημιουργία της παράστασης, για το πώς η παράσταση συνδέεται με το σήμερα, για την Καλοκαιρινή του περιοδεία και τους στόχους του για το μέλλον.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Μακρή στον Antenna Star 103.5:

Η Κοινωνικοπολιτική κωμωδία – σάτιρα «1822 ONE YEAR LATER – ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ» του Γιώργου Μακρή θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, στις 21.30 μ.μ. στον Αύλειο Χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

10 ΕΥΡΩ

Προπώληση

στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου

11.00 – 13.00 & 19.00 – 21.00