Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, παραμονή της Εορτής του Αγίου Φανουρίου βρέθηκε στη Σταμνά συμμετέχοντας στον Πανηγυρικό Εσπερινό τιμώντας τη μνήμη του.
Σε ανάρτησή του στα Social Media αναφέρει τα εξής:
«Απόψε στη Σταμνά συμμετείχαμε στον πανηγυρικό εσπερινό, τιμώντας τη μνήμη του Αγίου Φανουρίου, που η χριστιανική πίστη έχει συνδέσει με τη «φανέρωση» και την ελπίδα.
Συχνά, η έννοια της «φανέρωσης» μπορεί να υπερβαίνει την αναζήτηση όσων έχουν χαθεί και να παραπέμπει στην ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε όσα βρίσκονται ήδη μπροστά μας, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε με την απαιτούμενη καθαρότητα.
Ένας συμβολισμός με διαχρονική αξία, ιδιαίτερα σε μια εποχή που συχνά αναζητούμε απαντήσεις μακριά από όσα πραγματικά έχουν σημασία.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία, πίστη και κάθε καλό».
Διαβάστε επίσης: Δασύλλιο Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου: Περιπολίες με προσωπικό και εθελοντές μετά τον εμπρησμό
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας: Άγνωστοι διέρρηξαν Super Market, εκτός από προϊόντα άρπαξαν και το… καταγραφικό!
Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ημερίδα στο Αγρίνιο για τις αυξημένες ευθύνες των Λογιστών, τις ύποπτες συναλλαγές και τη Φοροδιαφυγή
Ακύλας Καραγιάννης-Κοκώνης: Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 67χρονο από το Παναιτώλιο Αγρινίου