Γιώργος Βαρεμένος: «Οι στιγμές είναι κρίσιμες όσο δεν ήταν ποτέ άλλοτε μετά το 1974»

Με δήλωσή του ο μέχρι πρότινος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία κος. Γιώργος Βαρεμένος θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαΐου και παράλληλα να αφυπνίσει τους δημοκρακτικούς πολίτες ενόψει της επαναληπτικής εκλογικής «μάχης» στις 25 του Ιούνη.

  • Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Το λιγότερο που έχω να κάνω μετά την εξαγωγή των εκλογικών αποτελεσμάτων, είναι να ευχαριστήσω θερμά και να αγκαλιάσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Δεν είναι η ώρα του απολογισμού, ούτε τη έρευνας των αιτίων που οδήγησαν στο τραγικό για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποτέλεσμα.

Τώρα είναι η ώρα να ηχήσει ο συναγερμός για την αφύπνιση των δημοκρατικών πολιτών, ώστε να αποτραπεί η παντοδυναμία μίας ακραιονεοφιλελεύθερης Δεξιάς, που επιζητεί λευκή επιταγή για να επιβάλει το δόγμα της ως εκεί που το πήγε η Θάτσερ κι ακόμη παραπέρα.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν και πρέπει να παραμείνει πυλώνας του πολιτικού συστήματος και ο βασικός βραχίονας της προοδευτικής παράταξης. Οι στιγμές είναι κρίσιμες όσο δεν ήταν ποτέ άλλοτε μετά το 1974».