Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε ο 32χρονος πιλότος για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν

Ξανά ενώπιων των αρχών για να καταθέσει βρέθηκε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά σχετικά με το ζήτημα της επαγγελματικής ταυτότητας της «ψυχολόγου» της 20χρονης.

  • Ο 32χρονος φέρεται να κατέθεσε πως βρήκε την κα Μυλωνοπούλου μέσω αναζητήσεων στο διαδίκτυο και είχαν μαζί με τη σύζυγό του οκτώ συνεδρίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα εξελίχθηκαν ομαλά και οι συμβουλές της ήταν βοηθητικές ενώ το ζευγάρι δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τις συμβουλές της. Πρόσθεσε δε πως η «ψυχολόγος» μίλησε με την άδεια του, ενώ επικοινώνησαν πρώτη φορά όταν τον πήρε δύο μέρες μετά την δολοφονία .

Αναλυτικότερα ο 32χρονος φαίνεται να υποστήριξε ότι το ζευγάρι έκανε 8 συνεδρίες με την κυρία Μυλωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «σημαντικές» τις συμβουλές που έλαβαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν με την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ότι μίλησε με την «ψυχολόγο» δύο 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν του τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος της έδωσε άδεια να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται οτι χθές η «ψυχολόγος» βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για να καταθέσει σχετικά με τα όσα την κατηγορούν σχετικά με τα όσα την κατηγορούν.

Η κατάθεση αφορά στο ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής, μετά και τις παρεμβάσεις που υπήρξαν από συλλόγους ψυχολόγων που την κατήγγειλαν.

dikaiologitika.gr