Στη Γραμματικού Αγρινίου άπαντες είναι σοκαρισμένοι – 49χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον 51χρονο σύζυγό της.
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Γραμματικού Αγρινίου ο θάνατος μιας 49χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τον 51χρονο σύζυγό της.
Ο ίδιος ήταν εκείνος που ειδοποίησε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα χαπιών σε συνδυασμό με αλκοόλ.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να αποσαφηνιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση.
Η υπόθεση αποκτά επιπλέον διαστάσεις, καθώς πριν από λίγους μήνες η 49χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για κακοποίηση, γεγονός που είχε οδηγήσει στη σύλληψή του.
Παράλληλα, ο 51χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η τραγωδία έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.
Διαβάστε επίσης: Αντώνης Αντωνάκης: Πενθεί το Αγρίνιο και η Εκπαιδευτική Κοινότητα για τον τέως Λυκειάρχη
Πηγή: Γραμματικού Αγρινίου: 49χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον 51χρονο σύζυγό της







Σχετικά Άρθρα
Αγιασμός – Γιώργος Παπαναστασίου: «Το Σχολείο συμβάλλει στη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο»
Τραγωδία στη Γαβαλού Αγρινίου: Άνδρας άνω των 50 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
Μανούσος Φαρμάκης: Νεκρός στο Αγρίνιο ο 32χρονος αδερφός της Όλγας και της Γωγώς