Συστατικά
200 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
280 γρ. αραβικές πίτες, μικρές
180 γρ. κέτσαπ
2 κ.σ. ρίγανη, ξερή
250 γρ. τυρί light, τριμμένο
1 αβγό, για το άλειμμα
Για το σερβίρισμα
ρίγανη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμάινουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε λεπτές λωρίδες και αφήνουμε στην άκρη.
Απλώνουμε τις πίτες στον πάγκο εργασίας μας και απλώνουμε την κέτσαπ.
Μοιράζουμε τη ρίγανη, το τυρί και τη γαλοπούλα.
Με ένα πινέλο απλώνουμε νερό περιμετρικά στις πίτες και κλείνουμε στη μέση. Πιέζουμε για να κολλήσουν καλά. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα υλικά.
Μεταφέρουμε σε ταψιά με λαδόκολλα και αλείφουμε με το αβγό. Ψήνουμε 10 λεπτά.
Σερβίρουμε με ρίγανη.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
«Άγιος Έρωτας»: Ο Πατέρας Νικόλαος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Χλόης
«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Οι ένοικοι του «Buona Mattina» διαγωνίζονται για ένα διαφημιστικό!
«Grand Hotel»: Χαραλάμπης και Θεώνη συνειδητοποιούν το τέλος του έρωτά τους