Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα εκπομπής για την προβολή της περιοχής με τίτλο «Πάμε Ανάληψη… πάμε Τριχωνίδα».
- Πρόκειται για ακόμη μια δραστηριότητα που στόχο έχει την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Τριχωνίδας και των αξιοθέατων αυτής.
Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν σε δυο εβδομάδες ενώ η εκπομπή θα προβληθεί σε τέσσερα περιφερειακά κανάλια.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:
«συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το τόπο μας και την ανάδειξή του, η περιοχή μας αξίζει πολλά περισσότερα και θα πρέπει να βγει από την αφάνεια…»
Σχετικά Άρθρα
Αμφιλοχία: Κυριακή, 3 Αυγούστου η Γιορτή της Βαρκαρόλας
Αμφιλοχία: 4 Αυγούστου τα εγκαίνια της «1ης Αμφιλοχιώτικης Εικαστικής Έκθεσης – Αιτωλακαρνάνες Καλλιτέχνες»
Ναύπακτος: Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από τη Μάχη της Γρανίτσας