Ανάρτηση με στιγμιότυπο από τη χθεσινή του ομιλία με την οποία κήρυξε επισημά την έναρξη του 3ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο, έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
- Η διοργάνωση συνέπεσε χρονικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης της Ελληνικό Α.Ε. στη LAMDA DEVELOPMENT στο πλαίσιο της εμβληματικής επένδυσης και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η ομιλία έγινε διαδικτυακά.
Ωστόσο παρά το βαρύ του πρόγραμμα ο Υπουργός κ. Σταϊκούρας δήλωσε έμπρακτα τη σημασία που αποδίδει στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται σε περιφερειακό επίπεδο και έχουν πλέον αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Έως τον Ιούνιο του 2028 υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Χρήστος Εσκετζής: Από τη Stoiximan SL1 και τον Παναιτωλικό, στη Superbet League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας!
Σ.Ε.Ε.Δ.Α. – Σωκράτης Κωστίκογλου: Ανησυχία ενόψει Χειμώνα, καθημερινή η πτώση του τζίρου