«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» συνεχίζει να χαρίζει στιγμές γέλιου και το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha TV
Ο Βαρόνος και η Ζανέτ Σεβαστού ψάχνουν χίλιους τρόπους για να πείσουν τον γιο τους Λάμπρο να επιστρέψει κοντά στην πάμπλουτη Αϊσέ Βουρδάμπεη, αλλά ο Λάμπρος είναι κολλημένος με την εξαφανισμένη Σαλώμη.
Τη λύση θα δώσει το πάθος της Ναργκίς για να εκδικηθεί την Σαλώμη που της έκλεψε τον Τάκο. Η δαιμόνια Ναργκίς μπαίνει στην αυλή των Σεβαστών και πλησιάζει τον Λάμπρο.
Η Γαβριέλα είναι συγκλονισμένη από το απίθανο νέο που της είπε ο άγνωστος στη σκοτεινή βίλα. Αδερφή της είναι η αδελφή Κατσάμπα.
Έτσι η τραγουδίστρια πηγαίνει στο Μοναστήρι να συναντήσει τη μοναχή. Εκεί, μέσα σε δάκρυα αναγνωρίζουν η μια στην άλλη την χαμένη της αδερφή.
Με ένα μεγάλο φλας μπακ παρακολουθούμε τις τρικυμισμένες ζωές των δυο γυναικών.
Η Μυρσίνη συνεχίζει να ζητάει από το γιο της τον Μανωλιό Φορτουνάκη να εκδικηθεί για τον βαρύ τραυματισμό του Τέρη.
Ταυτόχρονα η αδελφή Κατσάμπα και ο Δήμαρχος ψάχνουν ένα τρόπο για να σκοτώσουν τον Σώτο Πούλο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ενώ η αδελφή Καραμαζόφ σχεδιάζει τρόπους για να σκοτώσει την αδελφή Κατσάμπα.
Διαβάστε επίσης: Η Κωνωπινιώτισσα Ιουλία Καλλιμάνη για τον Μιχάλη Τουρατζίδη – «Πίστεψε σε μένα»
Πηγή: «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Ψάχνουν ένα τρόπο για να σκοτώσουν τον Σώτο Πούλο
Σχετικά Άρθρα
«Η Γη της Ελιάς»: Ο Μάνος συγκρούεται με την Αθηνά – Περιλήψεις επεισοδίων (23-27/02)
«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Η Πανδώρα στρέφεται εναντίον της Λεώνης
«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Ο Πατέρας Παΐσιος δίνει εξηγήσεις