Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Αγρινίου: Κατηχητικό εξ αποστάσεως

«Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην κοινωνία  εξ αιτίας της  πανδημίας, μας καλούν να προσαρμόσουμε την ζωή μας σε κανόνες και σε διαφορετικές  συνήθειες, ώστε να προστατέψουμε αφενός τους εαυτούς μας και αφετέρου τους  συνανθρώπους μας. Παράλληλα, θα πρέπει να συνεχίσουμε την ζωή μας και τις δραστηριότητές μας, ώστε να μην αλλάξει η ποιότητα της ζωής μας και να μην στερηθούμε όσα ζούσαμε την περίοδο κανονικότητας.»

  • Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ο οποίος ενημερώνει για την έναρξη αναμετάδοσης των ιερών ακολουθιών και τώρα της εξ αποστάσεως κατήχησης!

Συγκεκριμένα:

Κάθε Σάββατο πρωί 10 με 11 θα  μεταδίδεται το κατηχητικό για παιδιά δημοτικού, ενώ κάθε Σαββάτο απόγευμα ώρα 4.30 θα  μεταδίδεται το κατηχητικό για παιδιά γυμνασίου και Λυκείου μέσα από το YouTube πατώντας Κτήμα Ταξιαρχών Αγρινίου.

Από το ίδιο κανάλι θα μεταδίδονται τα Χριστιανικά μαθήματα για ενήλικες, κάθε Τετάρτη ώρα 7μ.μ., αλλά και οι παραδόσεις στη Βυζαντινή μουσική, στη κιθάρα και στο μπουζούκι.