«Η Παραλία»: Ο Γράντος αρνείται να δει τον Νικόλα – Περιλήψεις επεισοδίων (07-10/04)

«Η Παραλία» συνεχίζει από 7 έως και 10 Απριλίου στην Ε.Ρ.Τ.1 ο Γράντος αρνείται να δει τον Νικόλα

Ο Γράντος αρνείται να δει τον Νικόλα, παρόλο που ο μικρός τον ζητάει επίμονα.

Η Ελένη φανερώνει στον Παπαδουράκη την οικονομική κατάσταση της οικογένειας Τουφεξή.

Παράλληλα, συνεργάζεται ξανά με τον Διονύση για την καταστροφή των Τουφεξήδων.

Η Μαρία, με αφορμή ένα παλιό δώρο της Ναταλί, απομακρύνεται χωρίς προειδοποίηση από τη Χριστίνα.

Ο Ερημίτης εξηγεί στον Αρβανιτάκη τι κάνει για να μην καταφέρει κανείς να βρει τον θησαυρό.

paralia ert

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα, 7 Απριλίου 2025, ώρα 22:00

Eπεισόδιο 110ο: Η συμφωνία για την επένδυση στο ξενοδοχείο παίρνει περισσότερο από τον αναμενόμενο χρόνο, καθώς ο Στράτος αποδεικνύεται απαιτητικός στις διαπραγματεύσεις του.

Ο Χρήστος κρυφακούει μια συζήτησή του με τη Φανή και αμφιβάλλει για όλα όσα πίστευε για τη ζωή τους.

Ο Κολιτσιδάκης μιλάει με τον Παντελή για τη συνάντηση που είχε επιτέλους με τον Ερημίτη, με τον Αρβανιτάκη να δηλώνει πρόθυμος να του μιλήσει κι εκείνος.

Η Σοφί συμπεριφέρεται περίεργα στον Μανώλη μετά από μια κουβέντα της με την Τες.

Αργότερα όμως, στην εκκλησία, ο Μανώλης και ο Δημητρός έχουν ετοιμάσει κάτι, για να την κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Η Μαίρη ανησυχεί για τον Διονύση μετά την περιπέτεια υγείας του, αλλά εκείνος της αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως για εκείνη θα έκανε τα πάντα.

Σε ένα απόμερο σημείο, ο Γιόχαν συναντά τον άνθρωπο που του δίνει πληροφορίες. Στο μεταξύ, ο Γράντος αρνείται να δει τον Νικόλα, παρόλο που ο μικρός τον ζητάει συνέχεια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη, 8 Απριλίου 2025, ώρα 22:00

Eπεισόδιο 111ο: Ο Κολιτσιδάκης ετοιμάζει την κατάθεσή του για το δικαστήριο της Γιούντιθ, ενώ ο Αρβανιτάκης επιχειρεί να μάθει λεπτομέρειες για το σημείο που βρέθηκε με τον Ερημίτη.

Η Μαρία δέχεται επιτέλους θετικά σχόλια από τους χωριανούς για τη στέγαση των αρχαίων, ενώ αναμένει από την Υπηρεσία να σταλεί ο αντικαταστάτης της Χριστίνας.

Η Ελένη συναντά τον Παπαδουράκη προκειμένου να τον αποτρέψει να επενδύσει στο ξενοδοχείο, φανερώνοντάς του την οικονομική κατάσταση της οικογένειας Τουφεξή.

Ο Μανώλης δεν καταφέρνει να επισκεφτεί τη Γιούντιθ και βρίσκει ψυχολογική υποστήριξη στη Σοφί, όμως, από μακριά, κάποιος βλέπει τη διαχυτικότητα που υπάρχει μεταξύ τους.

Στο γραφείο του, ο Παύλος, παρά τον κίνδυνο της κατάστασης, επιχειρεί να μιλήσει τηλεφωνικά με τη Γιούντιθ, όμως η Ιφιγένεια διακόπτει το τηλεφώνημά του.

Παράλληλα, η Αναστασία δέχεται την πρόσκληση της Σοφί στην παραλία με τους χίπηδες για να ξεφύγει από τα προβλήματά της με τον Κοσμά.

Στις φυλακές, η Γιούντιθ δέχεται ένα αναπάντεχο επισκεπτήριο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη, 9 Απριλίου 2025, ώρα 22:00

Eπεισόδιο 112o: Ο Στράτος επιχειρεί να περάσει χρόνο με τον Αποστόλη συμβουλεύοντάς τον για την προσωπική του ζωή και κερδίζοντας τη συμπάθειά του.

Ο Κοσμάς βρίσκει την Αναστασία μεθυσμένη στην παραλία με τους χίπηδες και επιχειρεί να τη συνεφέρει στο καφενείο.

Εκείνη του λέει πως ίσως πρέπει να χωρίσουν. Η Νικολίνα διώχνει τη Σοφί από το μαγαζί, λέγοντάς της πως η συμπεριφορά της θα πληγώσει τον Δημητρό.

Η Γιούντιθ λέει στον Καραπάνο όλα όσα ξέρει για τον Χανς και το παρελθόν του και του ζητάει να δει μια τελευταία φορά τον Μανώλη.

Ο Διονύσης και η Ελένη συνεργάζονται ξανά για την καταστροφή της οικογένειας Τουφεξή, θέλοντας να ναυαγήσει η συνεργασία τους με τον Παπαδουράκη.

Στο μεταξύ, ο Γιόχαν συναντά, ύστερα από χρόνια, τον Δασκαλογιάννη και μιλάνε για όσα έγιναν μεταξύ τους στην Κατοχή.

Στην Πλατεία, η Χριστίνα και η Μαρία δέχονται τα ομοφοβικά σχόλια ενός χωριανού, όμως η Χριστίνα δεν διστάζει να του απαντήσει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη, 10 Απριλίου 2025, ώρα 22:00

Eπεισόδιο 113ο: O Χρήστος και η Φανή, με αφορμή τον Παπαδουράκη, συζητάνε σχετικά με το παρελθόν τους και τις εξωσυζυγικές περιπέτειες που είχαν.

Λίγο αργότερα, ο Στράτος απορρίπτει την επενδυτική πρότασή τους και αποχωρεί με απειλές.

Η Μαρία, με αφορμή ένα παλιό δώρο της Ναταλί, απομακρύνεται απότομα και χωρίς δικαιολογία από τη Χριστίνα.

Ο Διονύσης καταλαβαίνει την εμπλοκή της Νικολίνας στη φυγή της Σοφί από το Mermaid και απαιτεί από εκείνη να διορθώσει την κατάσταση, γιατί δεν θα τη σώσει από τα χέρια του Δημητρού.

Ο Παύλος θορυβείται από την εμφάνιση της Ελένης στο γραφείο και ανακαλύπτει τη μυστική συνεργασία της με τον Διονύση.

Στο ξενοδοχείο, ο Απόστολος ακούει το κρυφό τηλεφώνημα της Φανής με τον Γιατρό που έχει αναλάβει το θέμα της πατρότητας.

Ενώ ο Γιόχαν ψάχνει τα χρυσαφικά μέσα στη σπηλιά, ο Ερημίτης εξηγεί στον Αρβανιτάκη τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια στο βουνό, για να μην καταφέρει κανείς να βρει τον θησαυρό.

Στον ρόλο του Στράτου Παπαδουράκη, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος και στον ρόλο του Οδυσσέα Καραπάνου, ο Δημήτρης Πασσάς.

 

Διαβάστε επίσης: «Άγιος Έρωτας»: Πλησιάζει η μέρα εγκαινίων του πρώτου σινεμά – Περιλήψεις επεισοδίων (07-10/04)