Ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε ο Κώστας Καρπέτας

Ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, είχε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία, κατά τη διάρκεια των επίσημων εκδηλώσεων που διοργάνωσαν η Μητρόπολη Ηλείας και οι Δήμοι Πύργου και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κατά τις οποίες ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες των δύο Δήμων, ο Πατριάρχης του Γένους και η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

  • Ο Πατριάρχης και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Θρόνου σε σύγχρονα ζητήματα.

Ο κ. Κ. Καρπέτας εξέφρασε την επιθυμία του στον κ.κ. Βαρθολομαίο, με την πρώτη ευκαιρία να τον επισκεφθεί στο Φανάρι.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Πύργο, ο κ. Καρπέτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με τους Υποψήφιους της Παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», με σκοπό τον προγραμματισμό της δράσης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και με τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αχαΐας, την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα.