Ίνα Καραγέωργου στον Antenna Star για την Έκθεση «Xεριών Εργartρια» (Ηχητικό)

Με αφορμή τη νέα της έκθεση «Xεριών Εργartρια», η οποία φιλοξενείται στο κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι, η Αγρινιώτισσα Εικαστικός Ίνα Καραγέωργου, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την Εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

  • Πρόκειτε για μια έκθεση με πρωτότυπα εικαστικά έργα και δημιουργίες που έπλασε η καλλιτέχνης, σε φυσικό μέγεθος, χρησιμοποιώντας κυρίως ψυχρό πηλό, τα οποία συνδυάζουν καινοτομία και ποιότητα.

Η Έκθεση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό να συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του Πολιτιστικού αποτυπώματος και της ανάδειξης της Πολιτιστικής κληρονομιάς, ενισχύοντας την αισθητική παιδεία στην τοπική κοινωνία.

Η κ. Καραγέωργου, μίλησε για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με την Τέχνη γενικότερα, αναφέρθηκε στην πρώτη της Έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εγκαινίων του Κέντρου Πρόληψης & Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» στο Αγρίνιο, το 2019, αλλά και στην 1η Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών, η οποία πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2021 στο Αγρίνιο και στην οποία συμμετείχε με έργα της.

Ακούστε ολόκληρη τη Συνέντευξη της Εικαστικού Ίνας Καραγέωργου, στον Antenna Star 103.5:

Η έκθεση «Xεριών Εργartρια» θα διαρκέσει έως 31 Μαρτίου 2022 και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς επίσης και Κυριακή, από 10.30 έως και 13.30, στο Κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι.

Δείτε περισσότερα για την Έκθεση «Xεριών Εργartρια» εδώ.