Η Ιόνια Οδός γέμισε από τρακτέρ αφού Αγρότες και Κτηνοτρόφοι ήταν αποφασισμένοι μέρες πριν, κλειστά τα διόδια στο Αγγελόκαστρο.
Έκλεισαν, υπό βροχή, τα διόδια του Αγγελόκαστρου στην Ιόνια Οδό οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην προγραμματισμένη τους κινητοποίηση, μια από τις μαζικότερες των τελευταίων χρόνων.
Μεγάλη η συμμετοχή στην αγροτική κινητοποίηση τόσο από το Αγρίνιο όσο και την ευρύτερη περιοχή το μεσημέρι του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου 2025.
Με μηχανοκίνητη πορεία έφτασαν στην Ιόνια Οδό και έκλεισαν τα διόδια του Αγγελόκαστρου, βλέποντας τη δυναμική αντίδραση ως μονόδρομο για την αντιμετώπιση των οξυμένων τους προβλημάτων.
«Δίνουμε μάχη επιβίωσης, δίνουμε αγώνα που αφορά όλους όσους πνίγει η ακρίβεια και δεν μπορούν να αγοράσουν αυτά που εμείς παράγουμε στο χωράφι ενώ τα πουλάμε τσάμπα, όλους όσους δεν τα βγάζουν πέρα όπως εμείς!», ανέφερε στο κάλεσμα συμμετοχής η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.





















Διαβάστε επίσης: Ιωάννης Χαλβαντζής: Πενθούν στα Σιτόμενα Αγρινίου για τον θάνατο του 67χρονου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Νικόλαος Σακαρέλλος: Silver Alert για την εξαφάνιση του 73χρονου, αγωνιούν στην Ορεινή Ναυπακτία
Ζήσιμος (Τζίμης) Λιβάνης: Απέραντη θλίψη στο Ξηρόμερο για τον 57χρονο πολύτεκνο πατέρα
Τροχαίο στη Ναύπακτο: «Κόλλησε το γκάζι; Ευτυχώς με φύλαξε ο Θεός να μη σκοτώσω άνθρωπο», είπε ο 75χρονος