Η Ιόνια Οδός στο επίκεντρο των εξελίξεων – Ένα κοπάδι προβάτων διέκοψε το απόγευμα της Τρίτης, 2 Σεπτεμβρίου 2025 την… κυκλοφορία!
Το περιστατικό σημειώθηκε στον Κόμβο του Τερόβου, όπου οι οδηγοί αντίκρισαν έκπληκτοι τα ζώα να κινούνται ανενόχλητα σε έναν από τους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της χώρας.
Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος ήταν ιδιαίτερα αυξημένος.
Με συντονισμένες κινήσεις, οι Αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν το κοπάδι από τον αυτοκινητόδρομο και να το οδηγήσουν σε ασφαλή περιοχή, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη των ζώων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, τέτοια περιστατικά δεν είναι πρωτόγνωρα, ιδιαίτερα σε σημεία των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων που βρίσκονται κοντά σε αγροτικές περιοχές.
Ωστόσο, στην Ιόνια Οδό είναι αρκετά πιο σπάνια σε σχέση με άλλους οδικούς άξονες, όπως η Εγνατία.
Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στους ιδιοκτήτες κοπαδιών να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφεύγονται τέτοια επικίνδυνα περιστατικά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρά ατυχήματα.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Άνδρας φεύγοντας από το καφενείο χωριού άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο
Σχετικά Άρθρα
Παύλος Φύσσας: Σχολεία του Αγρινίου τελούν υπό κατάληψη στη μνήμη του
Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό έως τις 15 Οκτωβρίου λόγω ασφαλτικών εργασιών
Αγρίνιο: Παρίσταναν τους Λογιστές, πήραν κάρτες και PIN από 88χρονο