Το Κ.Κ.Ε. ανακοινώνει πως στα Γήπεδα Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου θα διεξαχθεί την Κυριακή, 15 Ιουνίου το Μαθητικό Φεστιβάλ.
Με το σύνθημα «Να αλλάξουμε τον κόσμο δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία… Είναι Δικαιοσύνη!», διεξάγεται το φετινό Μαθητικό Φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. και στη πόλη του Αγρινίου.
Φέτος θα πραγματοποιηθεί στα Γήπεδα του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου, τη Κυριακή, 15 Ιουνίου 2025, με ώρα προσέλευσης στις 17:00.
Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ περιλαμβάνει Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 και Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 και τη δημιουργία graffiti αλληλεγγύης στο παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της γενοκτονίας που διαπράττει το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ.
Στο χώρο του μαθητικού φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση με θέμα «Στο σύστημα του κέρδους θυσία η ζωή μας. Να αλλάξουμε το κόσμο η επιλογή μας!» καθώς και Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής».
«Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες να συμμετάσχουν δημιουργώντας την ομάδα τους, δηλώνοντας συμμετοχή στα Τηλέφωνα: 6944599055, 6974019034», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Μίλτος Ζαμπάρας: «Ανάγκη ενίσχυσης στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό»
Πηγή: Κ.Κ.Ε.. – Γήπεδα Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου: Την Κυριακή, 15 Ιουνίου το Μαθητικό Φεστιβάλ







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Φώτης Κωστούλας παραμένει ως Μεγαλομέτοχος και τη νέα σεζόν!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Αποφασισμένος για μια νέα αλλά… οριστική επαφή με τον Ματσάν!
Basketaki Agrinio League: Οι San Agrinio Engineers επικράτησαν της Ένωσης Αγρινίου με 72-70 και στέφθηκαν Πρωταθλητές