Κ. Παναγιωτόπουλος στο Antenna-Star.gr: «Έχει χαθεί χρόνος για τους παίχτες» (Video)

Τον Ιούλιο του 2020 ο Α.Ο. Υπάτου προχώρησε στην ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον 20χρονο Αιτωλοακαρνάνα αμυντικό Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο.

  • Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος κατά το παρελθόν έχει αγωνίστηκε σε Φλόγα Παλαιομάνινας, Πανοχθιακό, Α.Ο. Ρηγανά, Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων και στην Κ19 του Λεβαδειακού. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε. Μεσολογγίου που συμμετείχε στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ και τώρα με τις σχετικές αλλαγές που υπήρξαν στους ομίλους της συγκεκριμένης κατηγορίας εξακολουθεί η ομάδα του να είναι στον 4ο όμιλο.

Μιλώντας στα μέσα του ομίλου «Agrinio365» Media Group ο νεαρός ταλαταντούχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που κρατά τους αθλητές μακριά από τα γήπεδα, το πως περνά ο ίδιος στην καθημερινότητα του δεύτερου κύματος, ενώ μίλησε και για την ομάδα στην οποία ανήκει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην λειτουργία της ομάδας και στην επικοινωνία που υπάρχει με τους συμπαίχτες, τους προπονητές αλλά και τους διοικούντες οι οποίοι είναι συνεχώς στο πλευρό τους.

Ακούστε, αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος στην κάμερα του Agrinio365 TV:


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr