Κ. Πιστιόλας: «Συνεταιριστική και συνεργατική παραγωγή στην Περιφέρεια του Αγρινίου» (Photos)

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του και την επαφή του με τους πολίτες, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας βρέθηκε την Πέμπτη (28/09) το απόγευμα στη Δημοτική Ενότητα Στράτου.

  • Σε ακόμη μια περιοδεία του Κώστα Πιστιόλα και υποψήφιων του Συνδυασμού του, οι πολίτες τούς υποδέχθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα, μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για το πώς ονειρεύονται τον τόπο τους.

Από την πλευρά του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους, ανέλυσε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» και δεσμεύτηκε πως την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ για όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Πιστιόλας αναφέρθηκε στο πλάνο του για συνέργειες για συνεταιριστική και συνεργατική παραγωγή στην Περιφέρεια του Αγρινίου ώστε οι νέοι παραγωγοί να μείνουν στις μονάδες τους, καθώς και ειδικές συνεδριάσεις και λογοδοσία αποκλειστικά για κάθε ξεχωριστό πρώην καποδιστριακό Δήμο που συνενώθηκε με το Αγρίνιο.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, στο Συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», προετοιμάζονται για την κεντρική προεκλογική ομιλία την ερχόμενη Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 20:30, στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.