Ολοκληρώθηκαν για το μήνα Σεπτέμβριο οι ενημερώσεις με θέμα «Λήψη μέτρων πρόληψης για τη διαχείριση του κορωνοϊού» που διενεργεί το Δίκτυο Αγωγής Υγείας του Κέντρου Υγείας Αγρινίου και της 1ης και 3ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου.
- Συνολικά επισκεφθήκαμε 6 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ενημερώσαμε 143 παιδιά για το σωστό τρόπο πλυσίματος χεριών και την ορθή χρήση μέτρων ατομικής προστασίας.
Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Παπαναστασίου που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας, αναλαμβάνοντας τις μετακινήσεις του προσωπικού μας στις σχολικές μονάδες εκτός της πόλης του Αγρινίου.
Οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.







Σχετικά Άρθρα
Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Συγκέντρωση με συνθήματα και πορεία κατά του Φασισμού στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα
Εργαζόμενοι Ε.Σ.Π.Α. στους Δήμους: Στο επίκεντρο οι διεκδικήσεις τους – Η συνάντηση στο Αγρίνιο με τον Νίκο Τράκα
Γιώργος Μαζωνάκης: Προφυλακίστηκαν οι δύο Γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του