Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου για φωτιά η οποία εκδηλώθηκε σε καμινάδα τζακιού σε μονοκατοικία στο Καινούργιο Αγρινίου.
- Η Πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου έλαβε την κλήση για την εκδήλωση της φωτιάς στις 17:00 περίπου το απόγευμα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου.
Δύο οχήματα της Υπηρεσίας Αγρινίου, επανδρωμένα με 6 άντρες, έσπευσαν άμεσα στο σημείο της φωτιάς, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχαν και Εθελοντές Πυροσβέστες του Ε.Π.Σ Παραβόλας.
Δεν σημειώθηκαν υλικές ζημιές καθώς η φωτιά τέθηκε άμεσα υπο έλεγχο, πριν επεκταθεί σε άλλα μέρη του σπιτιού.
- Photo αρχείου







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Χωρίς Γεβγένι Κουτσερένκο με Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ.
Ερασιτέχνης Παναιτωλικός: «Η Α.Ε. Μεσολογγίου πρέπει να επιστρέψει στα Γήπεδα και η Ε.Π.Σ. είναι εκείνη που πρέπει να συναινέσει»
Φίλιππος Καμπούρης: Συνελήφθη μαζί με τη σύζυγό του για απάτες εκατομμυρίων σε βάρος του Ε.Φ.Κ.Α.