Με ένα καινούριο απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο επιπλέον διαθέτει σύστημα πλύσης κάδων, ενισχύθηκε σήμερα ο στόλος των οχημάτων του Δήμου Αμφιλοχίας. Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί από το Τμήμα Καθαριότητας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της δυνατότητας αποκομιδής απορριμμάτων και η αξιοποίησή του θα βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, προς όφελος των δημοτών.
- Συγκεκριμένα, πρόκειται για απορριμματοφόρο με μύλο χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, το οποίο διαθέτει και επιπλέον μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει την πλύση κάδων σκουπιδιών, είτε κατά το άδειασμά τους στον μύλο είτε σε δεύτερο χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα ο Δήμος Αμφιλοχίας δεν διέθετε ανάλογο σύστημα και έτσι αποκαθίσταται μια σοβαρή έλλειψη στον εξοπλισμό μας.
Το όχημα, συνολικού κόστους 168.516,00€, παραλήφθηκε σήμερα από επιτροπή παραλαβής και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Μπεχλιούλη, ενώ η προμήθεια του έγινε κατόπιν σχετικού διαγωνισμού. Το κόστος του καλύφθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», με χρηματοδότηση 150.000€ ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από πόρους του Δήμου Αμφιλοχίας.










Σχετικά Άρθρα
Star Channel – «Ο Τροχός της Τύχης»: Περιορίστηκε στα 2.900 ευρώ ο Μεσολογγίτης Τάσος
Κωνσταντίνος Αργυρός: Παραμονή Σαρακοστής ο Αιτωλικιώτης καλλιτέχνης «κόλασε» το κοινό μέσα στη σάουνα!
Αίγιο: Συνελήφθη ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους, αγωνία για τον 15χρονο που χειρουργήθηκε