Στα Καλύβια Αγρινίου όλοι σε κατάσταση σοκ καθώς ο 22χρονος που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους 5 μηνών.
Η Εξόδιος Ακολουθία του Φώτη Κούτρα θα τελεστέι το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Καλύβια Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία λίγο νωρίτερα και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» οι γονείς Βασιλική Κούτρα και ο Κωνσταντίνος Κοκκώνης, τα αδέρφια Ασημάκης και Μαρίνα, οι θείοι, τα ξαδέλφια, οι παππούδες, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Καλύβια Αγρινίου: 22χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία και κατέληξε στο Νοσοκομείο
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο – Βασίλης Λαχανάς: «27 Νοεμβρίου ανήμερα της Black Friday ανάβει ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος»
Τραγωδία στα Καλύβια Αγρινίου: 22χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία και κατέληξε στο Νοσοκομείο
Αγρίνιο: Εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας ακτινίδιων ζητά Υπάλληλο Καταγραφής και Παρακολούθησης Παραγωγής