Στην Καμαρούλα Αγρινίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν έξω από οικία ερευνώντας για τυχόν απόπειρα διάρρηξης.
Απόπειρα διάρρηξης σε οικία διερευνάται από τις Αρχές στην Καμαρούλα Αγρινίου, όταν ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ό,τι η πόρτα του σπιτιού του ήταν ανοιχτή και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο AgrinioTimes.gr, στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά καθώς και άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου, προκειμένου να ελέγξουν τον χώρο.
Όπως αναφέρουν στον εξωτερικό χώρο υπήρχαν μεγάλα σκυλιά ελεύθερα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνώνται από την Ασφάλεια Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης: Mega Channel – Χρήστος Τσιμπούκης: «Η κατάσταση ήταν φορτισμένη από καιρό λόγω των γεγονότων με τη γυναίκα»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Αναστολή λειτουργίας Δημοτικών Δομών την Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2026
Ο Αγρινιώτης Θανάσης Κατερινόπουλος: «Πούλησε 150 πρόβατα, πήρε κι ένα ποσό και έζησε τον έρωτά της στην Πάτρα»
Ο Χρήστος Τσιμπούκης στο Star Channel: «Ο κατηγορούμενος αισθάνεται συγκλονισμένος και σοκαρισμένος από το συμβάν»