Κανδήλα: Εκδήλωση με θέμα την παραγωγή υγειοπροστατευτικού ελαιολάδου

ARISTOIL PLUS – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

  • Αξιότιμοι/Αξιότιμες Κύριοι/Κυρίες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του Προγράμματος ARISTOILPLUS, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Κανδήλα, στο χώρο του Γυμνασίου Κανδήλας, στις 9 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν, αναλυθούν και συζητηθούν τα ερευνητικά αποτελέσματα και οι καλές πρακτικές του μεσογειακού προγράμματος ARISTOIL.

Η δράση θα συντονιστεί από τον επικεφαλής εταίρο του προγράμματος, ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη και τους στρατηγικούς μας εταίρους για το έργο στην Ελλάδα, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας Και Περιχώρων «ΒΙΟΗΛΙΣ», και Ελαιώνες ΛΙΒΑ A.E.
Φορέας Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Ξηρομέρου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και επαγγελματίες, καθηγητές και ερευνητές του χώρου του Μεσογειακού Ελαιόλαδου.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, εκπαιδευτούμε, διαδράσουμε και να διερευνήσουμε από κοινού τρόπους για να αξιοποιήσουμε θετικά την εμπειρία και τεχνογνωσία του ARISTOIL, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα του Μεσογειακού Ελαιόλαδου στην Ελλάδα, με προτεραιότητα την υγεία και το περιβάλλον!

* Τo έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας InterregMed.

* Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης για τον COVID-19.