Στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών μεταφέρθηκαν τα δίδυμα από το Αγρίνιο μετά από επιπλοκές ίωσης σύμφωνα με τους θεράποντες Γιατρούς.
Αρχικά, τα δύο νεογέννητα δίδυμα, ηλικίας μόλις 17 ημερών, μεταφέρθηκαν την Κυριακή (15/02) στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς παρουσίασαν επιπλοκές έπειτα από ίωση και εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, οι Γιατροί, αξιολογώντας την κατάστασή τους, έκριναν αναγκαία τη διακομιδή τους στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.
Η κατάστασή τους αξιολογείται διαρκώς, ενώ θα παραμείνουν νοσηλευόμενα έως ότου η πορεία της υγείας τους επιτρέψει το εξιτήριο.
Διαβάστε επίσης: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εξέδωσε η Ε.Μ.Υ.
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Πάτρα: Παιδί μόλις 2,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, ένα δέντρο του έσωσε τη ζωή
Προσάραξη σκάφους στο Ρίο, ανακοίνωση εξέδωσε για το συμβάν το Λιμενικό Σώμα
ΕΛ.ΑΣ. – Ιούλιος 2026: Μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα σε σχέση με πέρσι στη Δυτική Ελλάδα