Στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών μεταφέρθηκαν τα δίδυμα από το Αγρίνιο μετά από επιπλοκές ίωσης σύμφωνα με τους θεράποντες Γιατρούς.
Αρχικά, τα δύο νεογέννητα δίδυμα, ηλικίας μόλις 17 ημερών, μεταφέρθηκαν την Κυριακή (15/02) στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς παρουσίασαν επιπλοκές έπειτα από ίωση και εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, οι Γιατροί, αξιολογώντας την κατάστασή τους, έκριναν αναγκαία τη διακομιδή τους στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.
Η κατάστασή τους αξιολογείται διαρκώς, ενώ θα παραμείνουν νοσηλευόμενα έως ότου η πορεία της υγείας τους επιτρέψει το εξιτήριο.
Διαβάστε επίσης: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εξέδωσε η Ε.Μ.Υ.
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: Σε αγροτική περιοχή της Ηλείας εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία κάνναβης
«Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Βεβαιώθηκαν 146 παραβάσεις στη Δυτική Ελλάδα την 60η εβδομάδα της εκστρατείας
ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη στην Πάτρα καταζητούμενο μέλος εγκληματικής οργάνωσης, σκόπευαν να τον κρύψουν στην Αιτωλοακαρνανία