Η κατανομή των Εδρών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
- Σε «περίπατο» εξελίχθηκαν οι Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδας καθώς ο Νεκτάριος Φαρμάκης κυριάρχησε με ποσοστό 59,03%, καταλαμβάνοντας 27 Έδρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Με ενσωματωμένα τα αποτελέσματα στο 100% των Εκλογικών Τμημάτων (συνολικά 1.704) αποδεικνύεται η άνετη επικράτησή του. Όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας έλαβε το εκπληκτικό ποσοστό 66,90%.
Ακολουθούν ο Σπύρος Σκιαδαρέσης με 13,15% και 7 Έδρες, ο Κώστας Καρπέτας 11,75% και 6 Έδρες και ο Σωτήρης Παρίσης 9,60% και 5 Έδρες.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για το παιχνίδι εορτασμού των 100 με αντίπαλο την Κηφισιά
Α2 Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. – Παναιτωλικός: Κέρδισε τον Λέοντα Ι.Π. Μεσολογγίου και πάει για… Τελικό στο Μεσολόγγι!
Δήμος Αγρινίου: «Επαναλαμβανόμενη φθορά στο επιδαπέδιο σιντριβάνι – Θα αποδοθούν ευθύνες»