Σε οικισμό στο Μεσολόγγι τα ξημερώματα, ξεχείλισε ρέμα με τα νερά του να εγκλωβίζουν τους κατοίκους στα σπίτια τους. Ο δρόμος είναι πλημμυρισμένος με την στάθμη του νερού να φτάνει στο γόνατο και να είναι αδύνατη η κίνηση ακόμη και με τα πόδια. Χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός ηλικιωμένου από την Πυροσβεστική υπηρεσία με τον φόβο να πλημμυρίσει το σπίτι του.
- Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι το ρέμα δεν καθαρίστηκε με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει και να καταστραφούν οι καλλιέργειες , τα θερμοκήπια, αυτοκίνητα και να φτάσει το νερό στις εισόδους των σπιτιών τους.
Επίσης έχει πάθει μεγάλες ζημιές το αλιευτικό καταφύγιο, με τον κίνδυνο να καταστραφούν τα καίκια των επαγγελματιών αλιέων, οι οποίοι όλο το βράδυ ήταν στο σημείο προσπαθώντας να σώσουν τα καίκια τους. Έχουν βουλιάξει αρκετές βάρκες από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το Μεσολόγγι. Αυτή την ώρα υπάρχει βροχόπτωση χωρίς τους δυνατούς ανέμους.







onairnews.gr







Σχετικά Άρθρα
SL1 – Χάρης Μαυρίας: «Δύσκολα τα επόμενα παιχνίδια, ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς»
SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Ο Παναιτωλικός χάνει με 0-2 από τον Π.Α.Ο.Κ., Κωνσταντέλιας και Γιακουμάκης οι σκόρερ
SL1: Ο Παναιτωλικός ήταν κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., ηττήθηκε με 0-3