Η Κατερίνα Κιτσάκη περνά δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, Φρόσω Βλασσοπούλου-Κιτσάκη, χήρα Αθανασίου.
Η εκλιπούσα ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα για το Αγρίνιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή με ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.
Ήταν Ιδρυτικό Μέλος του Φιλολογικού Ομίλου «Κώστας Χατζόπουλος», ενώ διετέλεσε Ιδρυτικό Μέλος και τέως πρόεδρος της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.
Η Φρόσω Βλασσοπούλου-Κιτσάκη είχε εκδώσει και ποιητικές συλλογές ενώ συμμετείχε ενεργά και σε άλλους Συλλόγους της πόλης.
Να σημειωθεί πως ο αείμνηστος σύζυγός της και πατέρας της Κατερίνας Κιτσάκη ήταν καταξιωμένος Δικηγόρος.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα (14:30) και θα τη συνοδεύσουν τα τέκνα, τα εγγόνια, ο αδελφός, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Η ίδια η Κατερίνα Κιτσάκη προχώρησε στην εξής ανάρτησή με αφορμή τη «βαριά» απώλεια…

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αγρινίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Οδό Τσικνιά
Πηγή: Κατερίνα Κιτσάκη: «Βαρύ» πένθος για την οικογένειά της, «έφυγε» η μητέρα της







Σχετικά Άρθρα
Μπαμπίνη Ξηρομέρου: 91χρονος κατήγγειλε γυναίκα Ρομά για κλοπή 5.000 ευρώ
Μπούκα Αμφιλοχίας: Σε απόγνωση οι κάτοικοι μετά τις πλημμύρες – Κίνδυνος για την Υγεία από τα στάσιμα νερά
Κακοκαιρία στο Θέρμο: Κεραυνός ξερίζωσε ένα τεράστιο δέντρο μερικά μέτρα απ’ τα σπίτια