Πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αλλά και απλοί φίλοι και σύντροφοι της Φώφης Γεννηματά από την Αιτωλοακαρνανία βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα προκειμένου να βρεθούν στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για το ύστατο χαίρε στη Φώφη Γεννηματά.
- Σε όλη την μακρόχρονη πολιτική της παρουσία η Φώφη Γεννηματά είχε αποκτήσει, όχι μόνο πολιτικούς αλλά και προσωπικούς φίλους μιας και η ήταν ιδιαίτεροι οι δεσμοί της πρώην Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής με τον τόπο μας.
Μη ξεχνάμε ότι και οι δυο σύζυγοί της κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία. Άλλωστε ήταν πολλές οι ιδιωτικές επισκέψεις της Φ.Γ. στην περιοχή μας.
«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ημερίδα από την ΕΛ.Φ.Ε.Α. με επίκεντρο τις νέες ψηφιακές υποχρεώσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών
«Αιτωλοακαρνανία: Μακρινή και μόνη!», αναφέρει η Νομαρχιακή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την περιοδεία κυβερνητικού επιτελείου
Ο Θανάσης Τζίμας από το Αγρίνιο: «Με το Κ.Κ.Ε. προχωράμε μπροστά στον δρόμο της ανατροπής»