Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, για δεύτερο βράδυ μέσα σε 3 μέρες, για φωτιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο στην οδό Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της πόλης (πίσω από το 2ο, 6ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο Αγρινίου).
- Η φωτιά έχει ξεσπάσει και απόψε στο ίδιο περίπου σημείο με το προχθεσινό (δείτε εδώ) και περίπου την ίδια ώρα και καίει ξερά χόρτα και καλάμια.
Το φαινόμενο έχει προκαλέσει όχι μόνο αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ανησυχούν για τη ζωή και την περιουσία τους, αλλά και μεγάλη αγανάκτηση και απελπισία.
Άμεση ήταν και απόψε η κινητοποίηση των Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, η οποία επιχειρεί αυτή την ώρα στο σημείο, πριν η φωτιά πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα.










Σχετικά Άρθρα
SL1 – Ουνάι Γκαρσία: Υπερήφανη η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός για τη συμμετοχή του σε φιλικό για Παγκόσμια Ειρήνη
Αγρίνιο: Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ» της Γυμναστικής Εταιρείας για καλό σκοπό!
Άδωνις Γεωργιάδης: «Αναχώρησε για Ιταλία ο 18χρονος Αγρινιώτης Μάριος, μακάρι να πάνε όλα καλά»