Κλειστή μέχρι την Τρίτη θα είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεσολογγίου καθώς διαπιστώθηκε κρούσμα κορωνοιού σε εργαζόμενη.
- Η γυναίκα ήταν ασυμπτωματική και το γεγονός ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου προκειμένου να εισαχθεί για μία μικροεπέμβαση.
Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η παύση της λειτουργίας της Κοινωφελούς καθώς και του ΚΑΠΗ του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και όλων των δραστηριοτήτων μέχρι την Τρίτη που θα γίνει έλεγχος κορωνοϊού σε όλους τους εργαζόμενους και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί πότε θα ανοίξει και πάλι η Κοινωφελής.
Επίσης έγινε απολύμανση σε όλα τα κτίρια.
aixmi-news.gr







Σχετικά Άρθρα
Δρυμώνας Θέρμου: Μεσημεριανή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για πυρκαγιά σε δασική έκταση
Μητροπολίτης Δαμασκηνός: Ρασοευχή νέας Μοναχής στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Θεοτόκου Παραβόλας
Τρίτη και 13 ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από Πρέσβειρα της Η.Π.Α. στην Ελλάδα!