Η Έφη Κακαράντζουλα εκτίει ποινή κάθειρξης 15 ετών, στις φυλακές της Θήβας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.
- Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό, οι συγκρατούμενές της περιγράφουν μια γυναίκα ψυχρή, δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεσή της. Μάλιστα, όπως είπε, έχασε τα μεροκάματα που είχε δουλέψει, καθώς είχε κλέψει ρούχα από την αποθήκη όπου εργαζόταν.
Η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, μίλησε στο Πρωινό για την συγκρατούμενή της, Έφη Κακαράντζουλα:
«Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή».
zappit.gr







Σχετικά Άρθρα
Έρευνα του Ι.Ε.Λ.Κ.Α.: 1 στους 2 Έλληνες δεν προγραμματίζει καν διακοπές λόγω ακρίβειας
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Στέλιος Μαλεζάς ή Χουάν Φεράντο αν δεν ανανεώσει ο Αναστασίου;
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πετράκης, ο νεότερος το φαβορί για τον πάγκο της Αγρινιώτης Π.Α.Ε.