Τις εορταστικές αυτές ημέρες και στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε δράση προσφοράς βασικών ειδών προς τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου.
- Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022, από στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας, στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αγρινίου.
Δείτε τις δηλώσεις του κ. Διονύση Σαμαρά, αναπληρωτή γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, του κ. Δημοσθένη Καπώνη, Μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κ. Κώστα Καλαντζή Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, στο AgrinioTimes.gr:
Σχετικά Άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Μανόλο Χιμένεθ: «Οι δύο Προπονητές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι»
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Γιάννης Πετράκης: «Χωρίς το πέναλτι, δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»
UCL – 1η Αγωνιστική League Phase: Ολυμπιακός και Πάφος τελείωσαν το ματς Χ-ωρίς τέρματα!