Η Ακτινολόγος Κωνσταντίνα Κανάτα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, στη Μητρόπολη το μεσημέρι της 26ης Σεπτεμβρίου το τελευταίο «αντίο».
Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Αγρινίου η είδηση του θανάτου της Κωνσταντίνας Γεωργίου Κανατά, Ιατρού, σε ηλικία μόλις 51 ετών.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων που θα την αποχαιρετήσουν με συγκίνηση.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα από τις 2:30 μ.μ., ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Διαμαντεΐκων.
Την εκλιπούσα αποχαιρετούν τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς και αγαπημένα της πρόσωπα, που καλούν όσους τη γνώριζαν να τιμήσουν τη μνήμη της.
Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (25/09): Αραιή συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία







Σχετικά Άρθρα
Μαρία Κρασακοπούλου: Η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου πενθεί για τον χαμό της 58χρονης μητέρας
Βασίλειος Βάσσης: Αγρίνιο και Ξηρόμερο πενθούν για τον χαμό του 60χρονου Λογιστή
Νέο τροχαίο στη Γαυρολίμνη Ναυπακτίας: Δύο ελαφρά τραυματίες μετά ανατροπή οχήματος