Ο Αιτωλικιώτης Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σοκαρισμένος στην Πρέβεζα μιας και σκοτώθηκε ένας συνεργάτης του
Σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο στενού συνεργάτη του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η παραγωγή του ανακοίνωσαν την αναβολή της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί απόψε, Σάββατο, 2 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, 3 Αυγούστου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με ισχύ των ήδη εκδοθέντων εισιτηρίων.
Η αιφνίδια απώλεια σκόρπισε θλίψη στην ομάδα του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ο οποίος, μαζί με τους συνεργάτες του, ζήτησε την κατανόηση του κοινού για την αναστάτωση, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι η αυριανή εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη προς το κοινό της Πρέβεζας, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα.
Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Στα γαλάζια νερά του Ιονίου με ένα μαύρο εντυπωσιακό μαγιό!
Πηγή: Κωνσταντίνος Αργυρός: Σοκαρισμένος στην Πρέβεζα ο Αιτωλικιώτης, σκοτώθηκε συνεργάτης του







Σχετικά Άρθρα
Οι «Κουτσουπιές» κάνουν πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1, από Δευτέρα (05/10) μόνο γλέντια και χαρές!
«The Voice of Greece»: Το πρώτο… Σάββατο του Οκτώβρη αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη!
«Deal»: Η Μαρίνα από την Αμφιλοχία ήθελε να αναστηλώσει το Εκκλησάκι του παππού της, κέρδισε 1.750 ευρώ