Ο Αιτωλικιώτης Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές την άνοιξη του 2027 με τη Νέα Δημοκρατία, αυτό είναι κάτι που αναφέρουν δημοσιεύματα.
Ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας «Political» αναλύθηκε από τον Δημοσιογράφο της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Το ‘Χουμε», Κυριάκο Μαντούβαλο για εμπλοκή του Αιτωλοακαρνάνα και Λευκαδίτη τραγουδιστή στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές με το κυβερνών κόμμα.
«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι η αλήθεια ό,τι έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες αρκετά σε μια επικαιρότητα που δε σχετίζεται και τόσο με την καλλιτεχνική γιατί φέρεται να είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολύ κοντά με την Αμερικανίδα πρέσβη Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Αυτό τροφοδότησε διάφορες συζητήσεις, ενώ και ο ίδιος είχε πει ότι όταν συζητά με την Γκίλφοϊλ της θέτει και ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας»
Όσο για το πού θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο καταξιωμένος τραγουδιστής; Είτε στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών είτε στον Νότιος Τομέας της Β’ Αθήνας (Β3).
Διαβάστε επίσης: Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο: Live η παρουσίαση για τους Δήμους Αγρινίου – Θέρμου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Super League – Παναιτωλικός: Κ15, Κ17 και Κ19 ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού
Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο: Live η παρουσίαση για τους Δήμους Αγρινίου – Θέρμου
SL1 – Παναιτωλικός: Τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο