Ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης με ανάρτησή του ενημέρωσε τους οδηγούς πως στο 26ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου σημειώθηκε πτώση βράχου
Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος – Βοηθός Δήμαρχου Δήμου Αγρινίου και Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας θέλησε να ενημερώσει τους οδηγούς που διέρχονται από το 26ο χλμ. της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Υπενθυμίζεται πως και χθες (8/12) υπήρξαν ανάλογα προβλήματα όταν πριν τη Γέφυρα της Επισκοπής, στο 51χλμ της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου τα νερά ήταν πολλά και στάσιμα, καθιστώντας την διέλευση των αυτοκινήτων ιδιαίτερα επικίνδυνη κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες.
Γενικώς, χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς που κινούνται από το Αγρίνιο προς το Καρπενήσι ειδικά τις μέρες με μεγάλα ύψη βροχόπτωσης με τις κατολισθήσεις και τις αποκολλήσεις βράχων να είναι συχνό φαινόμενο.
Διαβάστε επίσης: 12 Δεκεμβρίου η 3η Αγιολογική Σύναξη, αφιερωμένη στον Άγιο Γεώργιο τον Καρσλίδη
Πηγή: Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: «Πτώση βράχου στο 26ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου»
Σχετικά Άρθρα
Ξηρόμερο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Συνδρομή στην ανεύρεση είχε ο «Sporty»
Μεσολόγγι – Δ.Ε.Υ.Α.: «Δεν καταστεί τελικώς εφικτή η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού»
Βόνιτσα: Τρεις 17χρονοι επιτέθηκαν σε έναν ανήλικο, διακομίσθηκε στο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων