Ο Κώστας Καραγκούνης εξέφρασε τηλεφωνικά το δικό του «ευχαριστώ» στον Κεφαλογιάννη για τη φωτιά στο Ευηνοχώρι.
«Πραγματοποίησα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, κου. Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Του εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την άρτια επιχειρησιακή αντιμετώπιση, την ετοιμότητα και την άμεση αντίδραση των πυροσβεστικών δυνάμεων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την κατάσβεση της πολύ επικίνδυνης φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.
Ο Υπουργός με ενημέρωσε επίσης ό,τι η ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας ενισχύεται άμεσα με ένα όχημα ISUZU D-Max 4×4 από το Πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ», ενώ σύντομα θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση οχημάτων για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας από το ίδιο πρόγραμμα».
Διαβάστε επίσης: Σπύρος Κωνσταντάρας: «Άλλη μια νίκη για το Θέρμο και τους μαθητές του»
Πηγή: Κώστας Καραγκούνης: Το «ευχαριστώ» στον Κεφαλογιάννη για τη φωτιά στο Ευηνοχώρι







Σχετικά Άρθρα
Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος για τη μήνυση στο Νεοχώρι: «Η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης»
Νεκτάριος Φαρμάκης: Στην Ανατολική Αιγάλεια για έργα και συναντήσεις με Φορείς και πολίτες
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: «Δεσμεύει» 1 εκ. ευρώ για την μείωση του κομίστρου μετακίνησης των Φοιτητών