Κώστας Λύρος: «Είμαστε πάντοτε κοντά στο Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα» (Photos)

Κώστας Λύρος: «Είμαστε πάντοτε κοντά στο Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα εμπράκτως και αυτό θα συνεχίσουμε…»

  • Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος με συνεργάτες του, κατά την οποία, δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσει με τη Διοικήτρια,  Ελένη Φιλιπποπούλου και το σωματείο εργαζόμενων, τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία και την προοπτική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Στη συνάντηση, ο Κώστας Λύρος ενημερώθηκε επιπροσθέτως και για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, για τα οποία ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου οφείλει και το έχει πράξει κατά το παρελθόν, να έχει υποστηρικτική δράση, διότι όπως επεσήμανε το συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα παρέχει σημαντικές υπηρεσίες υγείας και δεν θα πρέπει να υπάρχουν δυσλειτουργίες που θέτουν σε κρίση το πολύτιμο έργο του.

«Μπορεί τα ζητήματα της υγείας να μην είναι της αρμοδιότητας μας όμως δεν γίνεται να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν τμήματα υπολειτουργούν, όταν η έλλειψη προσωπικού έχει φέρει στα όρια τους, τους υγειονομικούς του Νοσοκομείου μας, που πολλές φορές ξεπερνούν τους εαυτούς τους, ώστε να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους πολίτες.

Με κατάλληλες ενέργειες και πιέσεις σε κάθε αρμόδιο φορέα μεριμνούμε προς τη βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας που δικαιούται ο καθένας μας.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια θητείας μας είμαστε πάντοτε κοντά στο Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα εμπράκτως και αυτό θα συνεχίσουμε, θεωρώντας το Νοσοκομείο κορωνίδα της κοινωνικής πολιτικής.», τόνισε ο Κώστας Λύρος.