Κώστας Πιστιόλας: «Το μήνυμα για τολμηρή αλλαγή φτάνει παντού» (Video – Photos)

Κώστας Πιστιόλας: «Δίνουμε δύναμη στα χωριά μας – Το μήνυμα για τολμηρή αλλαγή φτάνει παντού»

  • Σε κάθε Δημοτική Ενότητα, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά και δρόμο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του για να μεταφέρουν το μήνυμα της «τολμηρής αλλαγής».

«Δίνουμε δύναμη στα χωριά μας, συνεχίζουμε κάθε μέρα δίπλα σας. Το μήνυμα για μια τολμηρή αλλαγή φτάνει παντού και αγκαλιάζεται από τους δημότες από τη μία άκρη του τόπου μας έως την άλλη!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Πιστιόλας.

Μάλιστα, ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο από τις μέχρι τώρα περιοδείες, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Εξάλλου, την Τετάρτη (13/09) ο Κώστας Πιστιόλας επισκέφτηκε τη Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου, με τους κατοίκους να τού επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή, συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και δεσμεύτηκε πως θα είναι κοντά τους και την επόμενη μέρα, κάνοντας λόγο για ισόρροπη ανάπτυξη στο Κέντρο και την Περιφέρεια του Δήμου.