Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με Καραγκούνη και 3 Δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας.
«Για λίγες ώρες στην Αθήνα με τους Δημάρχους Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Σπύρο Διαμαντόπουλο, Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, τον Γ. Γραμματέα της Ι.Π. Μεσολογγίου Ντίνο Γιαννόπουλο και με την παρουσία και παρέμβαση του Υφυπουργού Εργασίας Κώστα Καραγκούνη, είδαμε από κοντά και συζητήσαμε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο. Κώστα Τσιάρα.
📍Νωρίτερα επισκεφτήκαμε τον Υφυπουργό ΥΠ.Α.Α.Τ. κο. Γιάννη Ανδριανό με τον οποίο επίσης είχαμε μια εποικοδομητική συνεργασία.
📍Στην ατζέντα της συζήτησης μας τα αγροτικά θέματα, όπως το πρόβλημα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, τα αρδευτικά έργα και η πορεία του Προγράμματος «ΥΔΩΡ2.0.», το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Α.Α., τα προβλήματα αποζημιώσεων από το ΕΛ.Γ.Α., τα ζητήματα που ανέκυψαν στις επιδοτήσεις λόγω Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., τα προγράμματα Αγροτικής Οδοποιίας, οι έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις των Τ.Ο.Ε.Β.
👉Στο μέλλον θα γίνουν και νέες παρεμβάσεις που αντιμετωπίζουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας, με συλλογικές παρεμβάσεις των Δημάρχων και όλων των Αιρετών του Νομού», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας.
Διαβάστε επίσης: Νεκτάριος Φαρμάκης: «Προσφορά 130 στολών πυρόσβεσης στις εθελοντικές οργανώσεις της Δυτικής Ελλάδας»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό
Παναγιώτης Στεργίου: Η «Νέα Εποχή» επιζητεί και επιδιώκει να πάει μπροστά το Ποδόσφαιρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Μεγάλη Παρασκευή 2026 στο Αγρίνιο: Μικροί και μεγάλοι στους κεντρικούς δρόμους για καφέ και ψώνια