Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 καρότο
- 1 πατάτα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο κότας
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. κοτόπουλο, ψημένο
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 2 παξιμάδια
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο.
Κόβουμε την πατάτα σε μικρά κυβάκια, για να βράσει γρήγορα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε τα λαχανικά για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
Προσθέτουμε το θυμάρι, το νερό, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 15 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Ελέγχουμε τα καρυκεύματα, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι και σερβίρουμε με παξιμάδια.
akispetretzikis.com







Σχετικά Άρθρα
«Hotel Eλvira»: Η άφιξη ενός διάσημου, αλλά αγενή, συγγραφέα μυστηρίων – Περιλήψεις Επεισοδίων (28 και 30/10)
«Σέρρες»: Ο Άγγελος φεύγει, ο Οδυσσέας μένει – Το συγκινητικό φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1!
«Άγιος Έρωτας»: Η Χλόη δίνει μια τρυφερή αγκαλιά στον Πατέρα Νικόλαο – Περιλήψεις επεισοδίων (27-30/10)