Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 καρότο
- 1 πατάτα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο κότας
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. κοτόπουλο, ψημένο
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 2 παξιμάδια
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο.
Κόβουμε την πατάτα σε μικρά κυβάκια, για να βράσει γρήγορα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε τα λαχανικά για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
Προσθέτουμε το θυμάρι, το νερό, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 15 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Ελέγχουμε τα καρυκεύματα, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι και σερβίρουμε με παξιμάδια.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
«The Voice of Greece» – Ο Μεγάλος Τελικός: Αυτοί είναι οι 8 φιναλίστ
«The Voice» – Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο Γιάννης Κρύος ήταν πολύ δραστήριος»
«Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει στο Mega με μεγάλες ανατροπές – Περιλήψεις (19-21/01)