«Κόβονται» στις 3 Μαΐου τα SMS στο 13033

Αντίστροφη μέτρηση για να αποχαιρετήσουμε οριστικά τα SMS στο 13033. Δεύτερες σκέψεις για τα SMS στο 13032.   

  • Μετά και τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου, των σχολείων στις 10/5 και του τουρισμού στις 15/5 ήρθε και η ώρα να αποχαιρετήσουμε τα SMS.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με πληροφορίες τα SMS στο 13032 καταργούνται στις 3 Μαϊου ημερομηνία που ανοίγουν εστιατόρια και καφέ.

Άλλωστε ελάχιστοι είναι πλέον που τα χρησιμοποιούν και με το επίσημο άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού σε δεύτερο χρόνο δεν έχει πλέον χρηστικό και πρακτικό λόγο η ύπαρξή του.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η αποστολή των SMS στο 13032 να παραμείνει λίγο περισσότερο. Τα SMS στο 13032 αφορούν την τρίωρη παραμονή μας στα καταστήματα για αγορές, αλλά και αυτό το μέτρο θα εξεταστεί αν και πόσο θα παραμείνει ανάλογα την επιδημιολογική εικόνα που θα έχει η χώρα εκείνη την περίοδο.

Για τα παραπάνω μέτρα σχετικά με τα SMS οι ειδικοί της Επιτροπής θα συσκεφθούν εκ νέου και όλα αυτά θα ισχύσουν εφόσον δεν υπάρξει νέα έξαρση της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός είπε ότι τα μέτρα χαλάρωσης και το σχέδιο άρσης του lockdown περιλαμβάνει άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαϊου, άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων στις 10/5 και άνοιγμα του τουρισμού στις 15/5.

ieidiseis.gr