Υλικά για 8 μερίδες
- 1 μέτριου μεγέθους κουνουπίδι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 κλαδάκι δυόσμο
- 1 κουταλιά ρίγανη
- 1 φλιτζάνι γάλα πλήρες
- 7 φρυγανιές
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 αβγό
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διαδικασία
- Κόβουμε το κουνουπίδι σε τέσσερα κομμάτια και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά.
- Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σουρώνουμε το κουνουπίδι και το πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.
- Επειτα τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη, μουλιάζουμε τις φρυγανιές στο γάλα και ψιλοκόβουμε τον δυόσμο.
- Στη συνέχεια, ανακατεύουμε μαζί και τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
- Αφού βγάλουμε το μείγμα από το ψυγείο, πλάθουμε τους κεφτέδες έτσι ώστε να είναι σχεδόν επίπεδοι, βάζουμε άφθονο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε.
vita.gr
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)