Για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και τα Πλέι Όφ ο Παναιτωλικός δεν υπολογίζει σε δύο, ούτε Μπουχαλάκης και ούτε Αγάπακης κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης.
Εκτός αυτών -αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στη γάμπα- στην αποστολή δε βρίσκονται ο Κουτσερένκο αλλά και οι Γαλιάτσος, Λουΐς, Αγκίρε και Στάγιτς.
Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει στους Ενκολόλο, Μαυρία και Μπρέγκου καθώς και στους Σατσιά και Γκράναθ.
Στην αποστολή του αυριανού (06/01, 15:00) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη, συμμετέχουν οι Ποδοσφαιριστές:
Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπελεβώνης, Μπρέγκου, Εστεμπάν, Γκαρσία, Γκράναθ, Χότζα, Κόγιτς, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Νικολάου, Ενκολόλο, Παπαζώης, Παρδαλός, Σατσιάς, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Ο Γεβγένι Κουτσερένκο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Σπήλιος Λιβανός: «Η Helleniq Energy πήρε ομόφωνη απόφαση για χορηγία 25 εκατ. ευρώ στις πληγείσες περιοχές»
Superbet Super Cup 2026: Υπερπρωταθλητής ο Ο.Φ.Η. με… πρώην του Παναιτωλικού και Αιτωλοακαρνάνα!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Και επίσημα ο Λομπάτο ως δανεικός στη Σεαρά