Κύπελλο Ελλάδας – Ολυμπιακός: Έξι γκολ στην Α.Ε.Κ. και πάει πρόωρα… Ο.Α.Κ.Α.!

Για το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ιστορική νίκη, αφού σημείωσε έξι γκολ απέναντι στην Α.Ε.Κ. και πάει πρόωρα… Ο.Α.Κ.Α.!

Σε έναν θρίαμβο με το εντυπωσιακό σκορ 6-0 επί της Α.Ε.Κ., ο Ολυμπιακός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα προς τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι για την 25η Αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανέδειξε την υπεροχή των «ερυθρόλευκων» και την απογοητευτική απόδοση της Α.Ε.Κ.

Πρωταγωνιστές και Γκολ:

Ο Αντρέ Όρτα ξεχώρισε με δύο γκολ και μια ασίστ, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη της ομάδας του.

Ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ σημείωσε επίσης δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ, ενισχύοντας την επιθετική δύναμη του Ολυμπιακού.

Από ένα γκολ πέτυχαν οι Λουίς Πάλμα και Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ολοκληρώνοντας το σκορ.

Αμφισβητούμενη Φάση:

Η Α.Ε.Κ. εξέφρασε παράπονα για την ακύρωση γκολ του Νίκλας Ελίασον στο 30ο λεπτό, λόγω οφσάιντ, σε μια φάση που θα μπορούσε να είχε αλλάξει την ροή του αγώνα.

Ανησυχίες για Τραυματισμούς:

Η νίκη του Ολυμπιακού επισκιάστηκε από τους αναγκαστικούς τραυματισμούς των Όρτα και Ελ Κααμπί, προκαλώντας ανησυχία για την κατάστασή τους.

Συνοπτικά:

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μια συντριπτική νίκη επί της Α.Ε.Κ.

Η απόδοση του Όρτα και του Γιάρεμτσουκ ήταν εξαιρετική, με καθοριστική συμβολή στα γκολ.

Η Α.Ε.Κ. εξέφρασε έντονα παράπονα για ακυρωθέν γκολ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ανησυχεί για τους τραυματισμούς των Όρτα και Ελ Κααμπί.

 

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας – Ο.Φ.Η.: Γκολ… Τελικού ο Μεσολογγίτης Ταξιάρχης Φούντας!